Brev 4 august 1958

Nugatsiak, den 4, august 1958

Kære alle derhjemme

Lige i al hast et par ord, der bliver en postforbindelse i morgen, og der er vistnok mulighed for, at den bliver ret hurtig.

I har vel lagt mærke til, at der ikke kommer så mange breve, som der plejer at komme. Det skyldes, at jeg har meget travelt, der er en god indhandling i denne tid, og jeg har nu tre håndværkere boende, Det tager tid altsamen , og der bliver ikke meget tid til brevskrivningen. Jeg skal søge at indhente det forsømte, når det bliver vinter igen. Der bliver vist meget at skrive om, for jeg synes næsten aldrig jeg har oplevet så meget, som jeg har oplevet i år.

Jeg har været meget bange en overgang, det så sort ud ude i verden, og jeg troede egentlig det ville ramle. Nu ser det ud, at det går i denne omgang, men hvor lenge vil det vare.?

Jeg har kun fået få breve i år, ja i har været flinke til at skrive, men det er snart også det eneste, Inga har skrevet en gang, og Johannes har skrevet en gang, det er såmænd det hele.

Det er bedre end ingenting, og jeg er såmænd meget godt tilfreds, jeg har knap tid til at læse brevene, så der er ikke sket nogen skade.

Der er kommet en ny kæmner til Umanak, jeg har ikke set ham endnu, men jeg regner med, at han er flink, det vil i altfald blive lettest —- — for ham.

De fleste varer, som skal hertil i løbet af sommeren er kommet. jeg har fået 130 tons kul og 26 tons salt, så det begynder at fylde godt op i husene. Det har været dyrt at få det i land, for jeg har ikke tekniske hjælpemidler af nogen art. Det er en trøst, at jeg ikke selv skal betale det. Nå hvis jeg skulle det, tror jeg nu jeg ville ofre lidt penge på lossegrej, det ville vist kunne betale sig.

Jeg må allerede slutte, det er radiotid, og jeg har en del regnskab endnu. Der kommer mere senere, og jeg håber det ikke kommer til ar vare så længe.

Mange hilsner til alle, og et tusinde stukker til jer selv

Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *